Wie is La Chaudasse ?

La Chaudasse

La Chaudasse bestaat gelukkig echt! Zij, mediëvist en ambachtsvrouw in hart en nieren, kreeg deze brutale bijnaam van haar kameraden... Chaudasse en hipocras, dat gaat goed samen. Tot groot plezier van uw smaakpapillen !

Leuk weetje: een Chaudasse is een vrouw die houdt van al het leuke dat het leven te bieden heeft ! Ze ziet het leven door een roze bril !

Toen ze de goddelijke drank van onze voorvaderen ontdekte, ging ze aan de slag om het recept te achterhalen... Na vele pogingen en tests kreeg La Chaudasse eindelijk het gewenste resultaat: de perfecte harmonie tussen wijn en verse kruiden en dat alles nauwkeurig gedoseerd. En dat was nog niet alles, ze voegde ook een geheim ingrediënt toe dat aan haar drank een unieke en erg populaire smaak gaf: Zo ontstond de hipocras van La Chaudasse!

Als eerste verscheen de rode hipocras, de klassieker, ten tonele! Daarna volgende de witte hipocras, ook bekend als Claré, en uiteindelijk de meest recente, maar daarom niet mindere lekkere, rosé hipocras!

Het bedrijf

Ons jonge bedrijf doet er alles aan om zijn aanbod drankjes uit te breiden en te verbeteren.

Alles begon met de 3 soorten hipocras, het deed ons zo veel plezier om onze klanten te verwennen met deze heerlijke drankjes, dat we enkele jaren geleden besloten om ons gamma uit te breiden met de voorouderlijke familie van verschillende mede ... Ons verhaal doet echt denken aan het avontuur van La Chaudasse ... Een succes dat de naam ‘Dranken van La Chaudasse’ kreeg.

Ja, wij verkopen drank... maar daarnaast bieden we ook oprechte glimlachjes, sfeer, feest, vriendschap en levensvreugde aan! La Chaudasse

De categorie likeuren vult vervolgens het gamma aan: sterkere dranken, die op een andere manier gedronken worden. Met meer wijsheid misschien ?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen en vinden het belangrijk om voortdurend nieuwe smaken te bedenken en te creëren om u plezier te doen !

Ja, wij verkopen drank... maar daarnaast bieden we ook oprechte glimlachjes, sfeer, feest, vriendschap en levensvreugde aan !

Vrienden, laten we het glas heffen want één ding is zeker: het mooie avontuur van La Chaudasse is pas slechts begonnen!

Onze dranken worden voornamelijk gepresenteerd op middeleeuwse markten en bijeenkomsten, fantasy en geek conventies, stripbeurzen, lokale markten en andere feestelijke evenementen in België en Frankrijk. Bekijk onze agenda en/of raadpleeg onze verkooppunten.

Tijdens bepaalde evenementen of op aanvraag van particulieren of bedrijven, installeert ons team met volle plezier haar volledige Middeleeuwse taverne waar niet enkel hipocras en mede geserveerd wordt, maar ook lekker abdijbier en andere alcoholvrije drankjes voor de wat jongeren aanwezigen.