VEILIGE BETALING

Sofort

SOFORT is een van de veiligste betalingssystemen op internet. Waarom? Want met SOFORT gaat U gewoon via het beveiligde en bewezen systeem van uw online bank.

Het invoeren van uw online bank toegangs- en bevestigingscodes vinden alleen plaats in het beveiligde betalingsformulier van SOFORT GmbH, niet bij de handelaar.

De vertrouwelijke codes van uw online bankieren applicatie zoals identificaties, paswoorden en bevestigingscodes worden niet opgeslagen en zijn nooit zichtbaar voor interne of externe medewerkers van SOFORT GmbH.

SOFORT GmbH heeft het label "Certified Data Protection" en het SOFORT-systeem, het certificaat Certified Payment System van TÜV (het controle en normalisatieorgaan in Duitsland).

Site

Hipay

Hipay biedt een breed assortiment van veilige betalingsoplossingen en de garantie van maximale veiligheid voor U en uw kopers aan!

  • Filteren transacties met betaalkaarten: automatische controle van bankkaarten.
  • Blokkeren en opnemen van kaarten die worden beschouwd als frauduleus.
  • Verificatie van het visueel cryptogram en verzoek van bevestiging van de banken.
  • Mededeling van frauduleuze kaartenlijsten aan de CTIF (Cel voor Financiële Informatieverwerking)
  • ...

Site

Paypal

Paypal verzekert de veiligheid van online aankopen rechtstreeks via een persoonlijk account. Een paypal-account scheppen is gratis, maar hun commissies zijn erg duur. We zijn dus genoodzaakt om extra kosten aan uw kosten toe te voegen die overeenkomen met 3,4% van de totale prijs van de bestelling (levering inbegrepen).

Site