De Verlichter Bekijk groter

De Verlichter

SOUL

Nieuw

Nogmaals, durf stoutmoedig zijn met « La Chaudasse »: zoals de jongens zullen wij pipi doen zonder onze broek naar beneden te doen!

Meer details

20 Items

4,13 €

Datasheet

Gewicht 0.44 kg
Kleur Paars
Afmetingen 15cm x 10cm x 5cm
Afwerkingen Zakje in katoen 15cm x 20cm –écru katoen 140g/m² - sluiting met koordjes
Materiaal Thermo-propyleen hypoallergeen rubber

Meer informatie

Een vrouwelijke innovatie!

Deze plastuit is een echte innovatie waarop we allemaal wachtten, we hebben ze herdoopt naar « Verlichter ». Hij is de redder van alle vrouwen die worden geconfronteerd met de onbetrouwbare toiletten in de stedelijke (of middeleeuwse) jungle.

Gedaan met de acrobatiek zodat we niet hoeven te zitten op de vuile wc’s. Dit is een praktische, discrete en hygiënische oplossing om niet te moeten toegeven aan de overvolle, vuile, verre of onbestaande wc’s!

De revolutie is in gang gezet: men kan tegenwoordig rechtopstaand plassen dames!

De Verlichter is hygiënisch en gemakkelijk, en stelt de vrouwen in staat om al hun kleine urgenties te verlichten waar ze ook zijn.
Doordat hij gemaakt is van medisch anti-allergeen rubber, biedt hij de juiste steun en zuiverheid aan bij elk gebruik en verhindert hij elke besmetting met ziektekiemen of bacteriën aanwezig op de wc’s.

Gemakkelijk in gebruik: om de Verlichter te gebruiken is er niets eenvoudiger: je kunt hem meestal rechtopstaand plaatsen zonder je rok of broek uit te hoeven doen. Je hoeft hem enkel met je duim en wijsvinger stevig aan te drukken tussen de benen. Doordat hij flexibel is, past hij zich aan elke lichaamsbouw aan.

Herbruikbaar, lichtgewicht (44g), ultra-compact: dit is een onmisbaar accessoire voor in je zak of in je handtas.
Een oneindige vrijheid voor alle vrouwen!

Ideaal voor mama’s: zowel voor u als voor u dochter, gedaan met al zwevend te proberen plassen boven de wc’s!

Ideaal voor reizigers: de wc’s op de autoweg, de trein of het vliegtuig…De verlichter van « La Chaudasse » zal rond de wereld met je meereizen en tijdens alle jaargetijden!

Ideaal voor nachtvogels: festivals, ferias, wc’s in bars…geen enkele dringende behoefte zal je avond nog verpesten!

Ideaal voor sporters: skiën, joggen, marathons lopen, fietsen…een plaspauze met een volledige sportoutfit is nooit meer een beproeving!

Gebruiksaanwijzing:

  1. Pas je kleren aan en glijd de verlichter ter hoogte van je kruis.
  2. Plaats ze stevig tegen tussen je benen tegen je lichaam.
  3. Na gebruik afspoelen en plaats ze terug in het bijgeleverde katoenen tasje om ze te kunnen hergebruiken (wassen met water en zeep)

Recensies

Schrijf uw recensie

De Verlichter

De Verlichter

Nogmaals, durf stoutmoedig zijn met « La Chaudasse »: zoals de jongens zullen wij pipi doen zonder onze broek naar beneden te doen!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

7 andere producten in dezelfde categorie: