Ons dreamteam

Rodolfo

Rodolfo Labrana

Ook gekend als Le Chaudard en Jack (Sparrow?), leider van het avontuur, standbouwer, spectaculaire verkoper en verwoed percussionist. Hem komt u zeker tegen op verschillende markten en evenementen. U kan hem herkennen aan zijn hoed en zijn lach!

Blanche

Vanessa Thonet

Enkele oude vrienden kennen haar als Blanche de la Truandière... maar de meesten noemen haar La Chaudasse... Aan het begin van dit prachtige avontuur vind je haar aan het stuur van een vrachtwagen, of u ziet haar flessen laden of lossen. Als ze daar niet te vinden is, staat ze vast achter de toonbank om u de deugden van de goddelijke dranken op te hemelen of u uit te leggen hoe u deze drankjes in uw gerechten kan gebruiken... Wat ze leuk vindt? U ontmoeten en haar passie met u delen!

Leo

Leo

Hij komt vanop een verre planeet en is volop bezig om onze historische verhalen, onze kostuums, onze drankjes, onze kleine wereld.... te leren kennen. U als kenner kan hem hier vast bij helpen ;-) Maar pas op, laat u niet vangen door zijn verlegen houding... De mooie Léo is een echte charmeur! Met hem kan uw bezoek aan de stand van La Chaudasse wel eens snel veranderen in een poëtische scène! NB: Vindt u niet dat hij erg hard op uw favoriete Chaudard lijkt... dat klopt, het is zijn broer...

Chris

Crhis e-magin

Chris is de ‘magic touch’ van het team! Ja, Chris is een getalenteerde goochelaar. Wij zijn erg blij dat hij zijn talent gebruik voor La Chaudasse : hij staat altijd klaar, is slim en gewoon fantastisch. Hij rijdt heel wat heen en weer om uw dag net wat leuker te maken en u onze heerlijke dranken te laten ontdekken !

Mélanie

Mélanie Mayence

Een vriendin uit onze kindertijd, super betrouwbaar, onze grootste fan vanaf het begin, ze is niet zo maar lid van de La Chaudasse familie, ze houdt er ook van op onze drankjes op de markt te verkopen. Ze heeft altijd zin in een feestje en loopt er altijd vrolijk bij. Zij weet u op de gepaste manier te ontvangen!

Elise

Elise Broës

De mooie Elise is ons zonnestraaltje. Ze is gek op zachte, artisanale dranken, zo gek zelfs dat ze er ook thuis geen genoeg van krijgt... U kan haar af en toe zien als aanvulling op ons basisteam... meestal op kerstmarkten want ze ziet er beeldig uit als kerstvrouwtje! Als ze niet voor ons bezig is, dan is ze aan de slag als styliste/costumière!

Ness

Vanessa Léonard

Ness is een oude vriendin van La Chaudasse en staat gekend om haar dynamiek, energie en loyaliteit ! We zijn zo blij dat haar glimlach en professionele houding ons team soms bij komt staan !

Adèle

Adèle Victoire

Onze nieuwste aanwinst voor het reserveteam, vol trots stellen we u de sprankelende Mary Poppins voor ! Adèle is altijd vrolijk en blij en we weten zeker dat ze uw hart zal weten veroveren wanneer u de kans krijgt om haar aan het werk te zien bij La Chaudasse... En ja, wij hebben dus twee getalenteerde costumières in ons team. Laat dit dus zeker weten aan alle mediëvisten en / of re-enactors !