Ons dreamteam

Rodolfo

Rodolfo Labrana

Ook gekend als Le Chaudard en Jack (Sparrow?), leider van het avontuur, standbouwer, spectaculaire verkoper en verwoed percussionist. Hem komt u zeker tegen op verschillende markten en evenementen. U kan hem herkennen aan zijn hoed en zijn lach!

Blanche

Vanessa Thonet

Enkele oude vrienden kennen haar als Blanche de la Truandière... maar de meesten noemen haar La Chaudasse... Aan het begin van dit prachtige avontuur vind je haar aan het stuur van een vrachtwagen, of u ziet haar flessen laden of lossen. Als ze daar niet te vinden is, staat ze vast achter de toonbank om u de deugden van de goddelijke dranken op te hemelen of u uit te leggen hoe u deze drankjes in uw gerechten kan gebruiken... Wat ze leuk vindt? U ontmoeten en haar passie met u delen!

Leo

Leo

Hij komt vanop een verre planeet en is volop bezig om onze historische verhalen, onze kostuums, onze drankjes, onze kleine wereld.... te leren kennen. U als kenner kan hem hier vast bij helpen ;-) Maar pas op, laat u niet vangen door zijn verlegen houding... De mooie Léo is een echte charmeur! Met hem kan uw bezoek aan de stand van La Chaudasse wel eens snel veranderen in een poëtische scène! NB: Vindt u niet dat hij erg hard op uw favoriete Chaudard lijkt... dat klopt, het is zijn broer...

Ness

Vanessa Léonard

De prachtige Ness is al jaren een vriend van La Chaudasse. Ze belichaamt energie en loyaliteit. We hebben het geluk dat haar glimlach en haar professionaliteit bij ons elke dag is ! En ja, naast U drankjes geven op de markten, is Ness onze super secretaresse ;-)

Adèle

Adèle Victoire

We presenteren U onze Mary Poppins! Vrolijk als een vink, zal ze sterren in uw ogen en in uw hart plaatsen als U de kans hebt om haar in de muren van La Chaudasse te zien ... Weet dat Adele vooral een getalenteerde kostuumontwerpster is, kennisgeving aan iedereen !

Mélanie

Mélanie Mayence

Een vriendin uit onze kindertijd, super betrouwbaar, onze grootste fan vanaf het begin, ze is niet zo maar lid van de La Chaudasse familie, ze houdt er ook van op onze drankjes op de markt te verkopen. Ze heeft altijd zin in een feestje en loopt er altijd vrolijk bij. Zij weet u op de gepaste manier te ontvangen!